Saša Popović kaže da JK zarađuje mnogo više nego svi ostali u Grandu…

0
110

Već mesecima se spekuliše o visini honorara koji Jelena Karleuša dobija učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Mediji su jedno vreme pričali o vrtoglavoj cifri, ali Karleuša je demantovala te glasine kada je rekla da za Sašu Popovića radi besplatno.

”Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa Grandom i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes’’, izjavila je pevačica nedavno.

Međutim, Saša priča drugu priču. Iako nije želeo da otkrije brojke, direktor Granda tvrdi da Karleuša ima honorar kojem bi mnogi zavideli.

“Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi’’, rekao je Popović, dodajući da je upravo ona povećala rejting takmičenja: “Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Peva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju’’.

A ko ovde priča istinu, čini se da nikada nećemo saznati.

(tracara.com)

Dodatni kutak zabave: