Matora se posle skandala vratila u kuću sa ZAVIJENOM rukom, čim je ušla zapretila je Zorani, a Sanjina reakcija je potpuno neočekivana! (VIDEO)

0
109

Posle jučerašnjeg raskida Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, situacija je još uvek napeta. Jovana se jutros probudila neraspoloženija nego ikada sa bolovima u ruci koju je očigledno polomila ili baš nagnječila tokom lupanja o zid i u vrata. Jovana je promukla izašla napolje, poljubila Zoricu Marković, nakon čega je sa Lepim Mićom krenula u šetnju.

Što je ona ljuta na mene?! Što sam se napila? Prolazi pored mene i ne pita ni kako mi je ruka. Što se mene tiče ne mora više u životu da mi se javi – rekla je Jovana, a onda je ušla u Belu kuću.

Odmah na vratima srela se sa Sanjom, koja je samo okrenula glavu trljajući oči!

Jovana je produžila u spavaću sobu, a odmah po ulasku zapretila je da će da udari šamarčinu Zorani Stefanov ukoliko je samo pogleda.

Ona zna kakva sam ja i koliko je volim i da ništa ne bih uradila, tera mi inat… Neka mi tera inat, nije problem… Ako je više vole drugarice nego ja, evo joj! – rekla je Jovana Lepom Mići, misleći na Sanju.

Evo kako je to izgledalo i kako je Sanja reagovala kada je videla Matoru:

Telegraf.rs