Razvode se Ana i Rasta, pevačica zbog OVOGA podnela zahtev za razvod braka!

0
95

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razvode se posle godinu i tri meseca braka! Kako se uveliko priča po estradnim kuloarima, Ana je ta koja je presavila tabak i odlučila da podnese zahtev za razvod braka, i to iz razloga što smatra da Rasta brak nije shvatio na način na koji je ona očekivala.

– Rasta se sve ovo vreme ponaša u skladu sa onom “oženjen sam, a ko momak živim”, a već neko vreme se priča i da vara Anu. Kako sada stoje stvari, od pomirenja nema ništa, pa ni zbog deteta – kaže izvor blizak muzičkom paru.

Na sve ovo, Anina majka Miljana rekla je kako “ne želi da učestvuje u tim glupostima”, dok jeadvokat porodice Đurić, Borivoje Borović, rekao da danas ne može ništa da kaže.


Znate kako, to su veoma osetljive stvari i ne bih ništa da pričam. Pozovite me sutra kada moja klijentkinja Ana dođe kod mene i tada ću nešto više moći da kažem – rekao je Borivoje za Blic.

Podsetimo, Ana i Rasta ćerku Taru dobili su 3. avgusta, nakon čega je na društvenim mrežama osvanula samo jedna njihova zajednička fotografija.

(Telegraf.rs)