OTKRIVENO KOGA JE SRELA JELENINA MAJKA NA NASIPU USRED NOĆI DOK JE TRAŽILA ĆERKU! Svedočenje kume Vere odalo Zorana?!

0
167

Sumnjivo Svedok Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, otkrila da je Zoran Marjanović celu noć i jutro tražio nestalu Jelenu iako je potraga okončana oko tri sata iza ponoći.
Zoran Marjanović, koji se sumnjiči da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, nakon njenog nestanka čitavu noć je proveo na nasipu, na kom je ostao i kad je potraga za Jelenom prestala oko tri sata iza ponoći.

Ovo je na saslušanju otkrila kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, koja je rekla da se Zoran uopšte nije vraćao tog jutra kući s nasipa i da je odatle otišao pravo u policiju, gde je tada bio uhapšen.Podsetimo, kako je Kurir pisao, Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice, u noći potrage za nestalom ćerkom, u blizini mesta gde je telo sutradan pronađeno, videla je jednog od članova porodice Marjanović.

Nakratko došao kući

Ovo je otkrio novi svedok koji se javio porodici Krsmanović, a koji u izjavi za Kurir nije želeo da otkrije o kom članu porodice je reč. Svedočenje kume porodice Marjanović, međutim, otkrilo je da je najverovatnije reč upravo o osumnjičenom Zoranu.

Zoran je jednom dolazio kući nakratko, zajedno s Milošem, nešto su gledali na Fejsbuku jer je hteo Jecinu šifru da da inspektorima, nakon čega je ponovo otišao na nasip, zajedno s Milošem i njegovom devojkom Milicom. Zoran se uopšte nije ujutru vratio kući, on je, znam, direktno otišao u 29. novembar i tamo je zadržan 48 sati. U stanicu policije je otišla i pokojna Zorica Krsmanović, zajedno sa svojom sestrom Ljubicom, koja je pre toga takođe bila na nasipu – ispričala je pre dva dana na saslušanju u Višem tužilaštvu kuma Marjanovića.

Sumnja se da je, kad je ostao sam, silazio u kanal u kom je sutradan nađeno telo
Nakon ovog njenog iskaza ostalo je nejasno zašto je Zoran proveo celu noć i jutro na nasipu, a naročito šta je radio kad su se policija i svi koji su te noći tragali za Jelenom povukli s nasipa.

Blato ga odalo

– Zoran je zasad jedini osumnjičeni za zločin. Jedan od novih dokaza, koji je doveo do njegovog hapšenja 15. septembra, jeste blato pronađeno na njegovim pantalonama, a koje je identično po sastavu blatu i mulju u kom je Jelenino telo sutradan pronađeno. Iskazi svedoka, uz materijalne dokaze, ukazuju na to da je on možda tokom noći, kad je ostao sam, silazio do kanala u kom je nekoliko sati kasnije nađeno Jelenino telo pokušavajući da sakrije tragove – otkriva naš sagovornik.
Sporno vreme nestanka

ZORAN SLAGAO ILI JE POLICIJA POGREŠILA?

Prema svedočenju Vere Vukomanović, ona je razgovarala s pokojnom Jelenom u 16.42 sata. Međutim, u saopštenju koje je izdala policija 2. aprila, kada je još trajala potraga za pevačicom, navedeno je da je ona nestala oko 15 sati. Ova činjenica ukazuje na jednu nelogičnost. Ili je policija tog dana u saopštenju navela pogrešno vreme kada je Jelena nestala (15 časova), ili je Marjanović slagao kada je prijavio vreme nestanka supruge, jer se postavlja pitanje kako je moguće da je ona nestala oko 15 časova, a da se sat i po kasnije čula telefonom s Verom Vukomanović.
(Kurir.rs/Ekipa Kurira/Foto: Stefan Jokić, Privatna arhiva)