UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA JAVNOST: Miljana Kulić otkrila šta joj je Jelena Marjanović povjerila pred smrt!

0
99

Učesnica “Parova“ Miljana Kulić otkrila je detalje o svom odnosu sa Jelenom Marjanović. Miljana je ispirčala da se družila sa Jelenom, da su se redovno čule prije njenog ubistva, ali i da joj se pjevačica požalila na probleme u braku.

“Jelena mi se malo prije njenog ubistva požalila da želi da se razvede. To mi je pisala na Fejsbuku. Mislim da se detektivka od ranije poznaje sa Zoranom“, rekla je Miljana.

Podsjetimo ubica Jelene Krsmanović dobro je osmislio ubistvo i prišao pjevačici onda kada je bila najranjivija i dok je vjerovala da joj ne želi zlo.

Monstrum je pjevačicu krvnički udarao oštrim predmetom po potiljku tog 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

Nanio joj je devet udaraca u glavu dok joj lice oružjem nije čak ni pipnuo.Ovakvi detalji brutalnog ubistva mogu da ukazuju na to da je Jelena bila žrtva osobe u koju je imala povjerenja. Kako kažu stručnjaci, Jelena je vjerovala ubici i njegove namjere nije prepoznala kao ubilačke.

Ubistvo Jelene Marjanović je u žiži javnosti više od godinu dana, svakodnevno se pojavljuju nove teorije, dokazi i svjedoci. Zasada jedini uhapšeni zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu je njen muž Zoran.

Uporedo sa policijom istragu sprovodi i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada koji je angažovala porodica Krsmanović. Oni su pronašli nove svjedoke od kojih jedan spreman spreman da ispriča policiji i tužilaštvu detalje koji do sada nisu bili poznati.

To je potvrdio i Nenad šipka iz CFI:

– Prema saznanjima ovog svjedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mjesta gdje je pronađeno Jelenino tijelo u noći pretrage na nasipu – ističe Nenad Šipka iz CFI.

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svjestan gdje je stajao i šta vidi, ispitivanjem svjedoka moglo bi da bude utvrđeno.

Međutim, to nije jedini svedok koji potpuno preokreće slučaj i baca sijenku na dosadašnja svjedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.
(Kurir)