Osobe rođenje u ovom horoskopskom znaku zrače nevjerovatnom ljepotom

0
1895

Znate li koji horoskopski znak je najljepši?

VAGA – najljepši znak Zodijaka

Osobe rođenje u ovom horoskopskom znaku zrače nevjerovatnom ljepotom, bilo da je riječ o muškarcima ili ženama, piše “Dnevno“…

Mišljenje da je znak Vage jedan od najljepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije. Na listi muškaraca prema kojima žene gaje nepovjerenje pripadnici ovog znaka su u samom vrhu.

Smatraju ih najvještijim zavodnicima i laskavcima, čijem je šarmu teško odoljeti. Očigledno da ovakvoj kombinaciji žene još uvijek nisu “dorasle”. Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina znak Vage zastupljeniji od drugih. Ako treba da se izjasne koje životne situacije teško podnose, oni se odlučuju za situacije zategnutih međuljudskih odnosa i sukoba.

Često tvrde da ih griža savjesti podstiče da što prije izglade nesporazum, a to je razlog zbog kog su spremne da naprave prvi korak. Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osjetiti miris tuđeg tijela. Suprotno vjerovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih “bahanalija”. Prednost daju kuhanoj hrani, supama, umacima.