Četiri su horoskoska znaka koja vas mogu povrijediti kada je riječ o ljubavi. Tu su najopasniji, a evo i zbog čega…

0
2432

Ukoliko se upuštate u emotivnu vezu sa nekim od ovih horoskopskih znakova vodite računa jer su veoma opasni, nepredvidivi i neozbiljni kada je riječ o ljubavi. Veza na duge staze za njih je vječita enigma.

Ovan

Ako za njega “to nije to” prevara će se dogoditi bez razmišljanja i uopšte nije rijetkost. Da li ste povrijeđeni ili ne, Ovna to ne zanima. Ne voli patetiku, “ne pada” na suze. Kako odluči tako će i biti. Za osobe u znaku Ovna ne postoji “da pokušamo još jednom” i “pruži mi drugu šansu”.

Blizanac

Ukoliko ste u vezi sa Blizancem morate prihvatiti činjenicu da je njima urođeno da flertuju sa svih strana. To veoma često zna da zasmeta, ali ne možete vi tu ništa. Da se mijenja zbog vas i da hoće – ne može! Flert je ono što opisuje Blizance. Ako veza nije ozbiljna, prevara će uslijediti sigurno.

Vaga

One non-stop nešto vagaju, i u životu i u ljubavi i ne bi se moglo reći da su vjerni u vezi. Vole i paralelne avanture. Čak i ako se odluče za ozbiljnu vezu to često zna biti naporno. Vaga će stalno nametati svoje mišljenje, kada nešto odluči ubrzo će tu odluku i promijeniti i sa njom nikada ne znate na čemu ste.

Vodolija

Osobe u znaku Vodolije su nepredvidive. Vole avanture i igrice, pa se lako mogu prepustiti nevjerstvu. Uzrok ovome je njihova nesigurnost u ljubavi. Vodolija vas može emotivno povrijediti, zato što će vas prvo zavesti, a onda ostaviti. Budite oprezni sa njima, pogotovo sa muškarcima, piše “Dnevno“.