Šta piše u sporazumu o razvodu koji su napokon potpisali Brad i Angelina?

0
33

Glumci su objavili zajedničko saopštenje, prvo takvog tipa nakon vijesti o razvodu u septembru.Anđelina Džoli i Bred Pit postigli su dogovor da će svoj razvod riješiti privatno i da će zajedno raditi kako bi ujedinili porodicu, stoji u zajedničkom sopštenju glumaca koje je objavljeno u ponedeljak. Takođe je objavljeno da će svi budući detalji razvoda biti povjerljivi.

– Stranke i njihovi advokati potpisali su sporazume kako bi sačuvali privatnost svoje djece i porodice tako što će svi sudski dokumenti biti povjerljivi, a radiće sa privatnim sudijom kako bi završili sve potrebne pravne odluke i donijeli brza rješenja preostalih pitanja. Roditelji su predani u namjeri da budu ujedinjeni kako bi se oporavili i ponovo ujedinili – navodi se u saopštenju.

Ovo je prvo zajedničko saopštenje nakon što je u septembru objavljeno da se razvode.

U međuvremenu su službe istraživale slučaj kada je Pit bio navodno bio nasilan prema njihovom 15-godišnjem sinu tokom ljeta u privatnom avionu, ali je izvor upoznat sa slučajem rekao da je glumac oslobođen optužbi.

Starateljstvo nad djecom je glavna tačka razvoda. Anđelina je prvo tražila potpuno starateljstvo nad djecom. Zakon u Kaliforniji preferira zajedničko starateljstvo, iako se često dogodi da se roditelji dogovore međusobno, piše “MTV“.