SVIJET U ŠOKU! Vanzemaljci pokušali da stupe u kontakt sa Zemljom? (VIDEO)

0
19

SVIJET U ŠOKU! Vanzemaljci pokušali da stupe u kontakt sa Zemljom? (VIDEO)

Niko ne može da veruje!
Teoretičari zavere su ponovo stupili na scenu i tvrde – Vanzemaljci su pokušali svetlosnim signalima da stupe u kontakt sa stanovnicima Zemlje.

Građane Severne Karoline bili su preplašeni kada su uočili čudna svetla koja su u noći 15. oktobra zasvetlela iznad grada Šarlot. Slučajni prolaznici uspeli su da usnime trenutak kako čudna svetla igraju na nebu.

– Šta je ovo? – čuje se uzbuđeni glas u pozadini.

– Prvo sam mislio da su helikopteri, ali svetla su jako čudna – čuje se glas drugog muškarca kako pokušava da odgonetne ono što se desilo.

Kako nisu mogli da ustanove o kakvoj se pojavi radi, ovi momci su snimak postavili na internet, što je teoretičarima zavere dalo vetar u leđa i od hiljadu mogućih (logičnih) objašnjenja odlučili su da se bez pogovora radi o vanzemaljcima.

Naravno, zdrav razum izaziva sumnju u ovako nešto, ali pogledajte snimak pa sami procenite o čemu se ovde radi!

– To je NLO, nema šta drugo da bude – jedan je od brojnih komentara na ovaj video-snimak koji je do sada pogledalo više hiljada ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=YE7pw9aU_k8

– Definitivno su vanzemaljci u pitanju, svetlima su pokušali da komuniciraju sa nama – nizali su se komentari. Ipak, i pored brojnih “eksperata” niko od njih nije uspeo da dešifruje šta su vanzemaljci ovime hteli da nam poruče.

srbijadanas.com