Intimna priča jedne žene kojoj je venčana kuma preotela muža i zagorčala život

0
441
woman in dancing motion under black veil with wreath of flowers in hair

”Venčana kuma mi je zagorčala život. Nisam znala da je potajno zaljubljena u mog muža. Nisam čak ni sumnjala. A kad me ostavio, i mene i dete, i otišao njoj, već je bilo kasno”, priča V.K. iz Banja Luke, a prenosi portal Naslovi.me

U braku je bila pet godina. Kaže – srećnom braku. Bez i jedne trzavice, svađe. Ljubavi i razumijevanja bilo je za izvoza. I onda, kao grom iz vedra neba, vest da je muž ostavlja.

”Došao je jedan dan s posla, utučen, pokunjen. Samo je slegnuo ramenima i rekao da ne može više, da mora ići. – Ma o čemu ti to – upitala sam ga? – Ja odlazim – povisio je ton. Sve što se posle toga događalo, slabo pamtim. Ne čudi to, jer sam doživela šok. Naravno, prva osoba kojoj sam se odlučila poveriti bila je moja venčana kuma. Pretpostavila sam da će me razumjeti, biti mi podrška. I sama se nedavno razvela, muž je ostavio. Ja sam njoj bila podrška – priseća se ova dama u ispovesti za Auru.

”No, od kume nije ni traga bilo. Kao da je u zemlju nestala. Danima mi se nije javljala. A ni muž. Nisam znala na čemu sam. Sve sam se nadala, vratiće se. Zvanično, još nismo ni razvedeni bili. A onda, još jedna vest kao grom iz vedra neba. – Znaš s kim ti se muž skita? – upitao me brat. – Strahovala sam od odgovora. Ustvari, nisam ni znala da se s nekim viđa. – S kim? – prošaputala sam. – S tvojom kumom – sablaznio me odgovor.

Nisam verovala. Nisam mogla. Zar on, koji me toliko volio. S njom – kojoj sam toliko verovala? U neverici, nastavila sam ih zvati, naizmenično. Ostavljala poruke. Prijeteće, uvredljive, svakakve. Odgovora nije bilo. Potrajalo je to danima. Ipak, nešto kasnije, njen odbegli muž se pojavio na vratima. Molio je za oprost, a ja sam odlučila da nastavimo tamo gde smo stali. Preko svega sam prešla. Sada smo opet sretni”, završila je V.K. svoju priču.